Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waarom een graffiti kinderkamer?

Ondertussen ben ik al een paar maanden zwanger van een jongetje. Ontzettend leuk natuurlijk, maar de hele zwangerschap brengt ook behoorlijk veel met zich mee. Zoveel dat ik zo nu en dan helemaal overbezorgd raak. Een van de vele dingen die nog op mijn lijstje staan van wat ik allemaal nog moet doen, is onder andere zorgen dat de babykamer in orde wordt gemaakt. Gelukkig hebben we daarvoor de meeste spulletjes al in huis of via internet besteld. Aangezien we er net een week geleden achter gekomen zijn dat ik in verwachting ben van een jongetje, willen we heel graag een kamertje in het thema blauw/groen. Ik heb natuurlijk ook al redelijk wat aankopen gedaan – ik ben natuurlijk een vrouw met koopdrang – past dat heel mooi in dit thema. Toen dachten we eraan om misschien een graffiti kinderkamer te maken, waarbij we een hele mooie muurschildering zouden kunnen maken in de kinderkamer. Een vriendin van ons heeft laatst ook voor haar kindje een graffiti kinderkamer gemaakt en zodoende zijn we uitgekomen bij studiograffiti.nl.

Voordelen van een graffiti kinderkamer

Op de website van Studio Graffiti vind je al een beetje de look en feel terug van wat ze allemaal kunnen maken van je graffiti kinderkamer. Het leek ons heel erg leuk om iets te gaan doen met een piraatje of een riddertje. Met een groene of blauwe outfit aan. We hebben een grote kast voor een van de muren staan en willen een commode bij de andere plaatsen, dus we hebben eigenlijk ook maar ruimte op de muur naast het ledikantje. Dit hadden we dan ook doorgegeven aan het bedrijf en dat was volgens hun geen probleem. Zij werken met allemaal verschillende graffiti artiesten, die allemaal weer een andere graffiti kinderkamer kunnen maken. Het is maar net welke stijl je het mooiste vindt. Ze kwamen zelf met het idee om de naam van ons kindje erbij te zetten. Dat vonden we natuurlijk heel erg leuk, al moet ik eerlijk toegeven dat wij de naam toen nog niet helemaal zeker wisten. Naast graffiti kinderkamers maken ze trouwens ook nog het volgende:

  • Graffiti muurschilderingen
  • Graffiti workshops
  • Graffiti demonstraties

Leuk bedrijf

Wij waren ontzettend blij met onze keuze voor de graffiti kinderkamer bij studiograffiti.nl omdat het echt een heel leuk bedrijfje is, met goeie ideeën en de juiste mensen die voor hun aan het werk zijn. Wij hadden eerst het plan bedacht, met de juiste vormen en kleuren en dat hadden we aan ze doorgegeven, waarna zij een schets terugstuurden. Vervolgens mochten we daar nog opmerkingen over geven, maar toen we na de tweede mail al aangaven dat we het goed vinden, toen hebben we een afspraak gemaakt over wanneer de graffiti kinderkamer door een artiest klaargemaakt kon worden. Uiteindelijk kwam hij op een ochtend bij ons, mijn man was toen niet thuis, en toen heeft hij de hele ochtend gewerkt aan de prachtige graffiti kinderkamer waar wij dus nu een hele schattige piraat op de muur hebben gekregen. Ik kan niet wachten totdat mijn kindje geboren is en straks op een leeftijd gaat zijn dat hij ook echt ziet dat het een piraatje is die altijd de wacht over hem houdt als hij slaapt. Voor iedereen die ook nog niet precies weet wat hij/zij met de kinderkamer aan wil, dan kan je altijd even een kijkje nemen op studiograffiti.nl. Daar vind je niet alleen wat inspiratie, maar daar wordt ook helemaal vermeld wat de eerst volgende stappen zijn voor je eigen graffiti kinderkamer. Ik kan niet anders dan dit bedrijf heel erg aanraden, wij zijn ontzettend tevreden met het piraatje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn