Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waarom niet uw personeelsfeest in Twente organiseren?

Wij gaan ieder jaar met ons bedrijf een dag weg. Vorig jaar zijn wij naar de waddeneilanden geweest waar wij heerlijk genoten hebben van het strand. Dit jaar wilden wij weer graag een actieve dag organiseren en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij ergens iets interessants konden vinden. Wij hebben gekeken welke locatie wij nog nooit hadden bezocht en wij hebben toen besloten dat wij graag een keer naar het oosten van het land wilden gaan. Dat was voor ons het eenvoudigst en wij hebben daarom besloten om een personeelsfeest in Twente te organiseren. Wij hebben bedacht dat wij voorafgaand aan het personeelsfeest in Twente graag iets actiefs wilden gaan doen en daarna zouden wij dan graag een mooi personeelsfeest in Twente willen organiseren waar iedereen het naar zijn of haar zin zou hebben. Wij wisten echter niet precies wat er allemaal te doen was in deze regio, dus wij hebben gekeken of het mogelijk was om eens even op het internet te kijken naar de bedrijven waar wij een beroep op zouden kunnen doen wanneer wij een personeelsfeest in Twente wilden organiseren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van outdoorunlimited.nl konden gaan kijken. Deze site had namelijk hele goede recensies ontvangen van mensen die voor ons reeds een personeelsfeest in Twente hadden gevierd en zij waren daar allemaal zeer tevreden over. Dat gaf dus hoop en wij hebben daarom met heel veel plezier een blik op de site van dit bedrijf geworpen. Ik kan u zeggen dat het ons meteen duidelijk werd dat wanneer wij voor een interessant personeelsfeest in Twente gingen, wij hier hoe dan ook zouden slagen. De mogelijkheden die je hier krijgt aangeboden zijn heel erg interessant en de prijzen liggen heel erg laag. Dat was alles waar wij naar op zoek waren dus wij hebben snel gekeken naar de mogelijkheden om hier een reservering te maken. Omdat wij nog een aantal vragen hadden, hebben wij even gekeken of het ook mogelijk was om een medewerker van dit bedrijf te spreken. 

Ons personeelsfeest in Twente was onvergetelijk

Wij hebben even met een van de mensen van outdoorunlimited.nl gesproken en wij hebben toen te horen gekregen dat wij van harte welkom waren om ons personeelsfeest in Twente te komen vieren. Dat was alles waar wij op gehoopt hadden en wij hebben toen een heel mooi arrangement kunnen regelen. Wij zijn gaan mountainbiken en wij zijn ook gaan eten na afloop. Daarna hadden wij een borrel en zo kregen wij een onvergetelijk personeelsfeest in Twente aangeboden. 

Bekijk de mogelijkheden ook een keer

Mocht u ook graag met uw bedrijf een mooi uitje willen ondergaan, dan raad ik u aan om een keer naar de site van outdoorunlimited.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien wat er allemaal aan mogelijkheden is
  • Bekijken hoe u hier een fantastische middag of dag kunt samenstellen 
  • De contactgegevens van dit bedrijf vinden 

Wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan want wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn