Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wat is een DSW chair?

Veel mensen hebben nog nooit van de term DSW chair gehoord. Dat is eigenlijk heel jammer. Want zodra u googelt op ‘DSW chair’, ziet u waarschijnlijk alleen maar stoelen die u zelf ook kent. Misschien heeft u er zelfs al wel eentje in huis. Via verschillende websites kunt u zelf ook zo’n exemplaar bemachtigen. Daarop ga ik verder in in de tweede paragraaf van deze goed leesbare tekst. Maar eerst wat meer over de DSW chair zelf. De afkorting staat voor Dining height side chair wood. Dit type stoel kost u tegenwoordig toch tegen de 400 euro. Maar niet getreurd, want er zijn uitstekende replica’s op de markt. Het uiterlijk blijft daarbij nagenoeg gelijk, en de gebruikte materialen ook. Toch is de stoel natuurlijk wel iets minder. U zit niet zomaar voor een dubbeltje op de eerste rang. Gegeven de erg hoge prijs van de originele DSW chair is het niet verwonderlijk dat veel mensen overgaan op de aanschaf van zo’n kopie. Ook daarmee valt immers wel de blits te maken bij uw vrienden, familie en buren. In zekere zin zit u zo toch nog voor een dubbeltje op de eerste rang. Laat u overigens niet verwarren door het onderscheid dat er is met de DAW chair, een term die ik ten behoeve van de duidelijkheid en vindbaarheid van deze tekst niet verder zal gebruiken. Enfin, dit type stoel heeft wel armleuningen en is daarmee ook net iets duurder. Terug nu naar de DSW chair, het eigenlijke onderwerp van deze tekst. Deze stoel heeft als gezegd veel bedrijven geïnspireerd zelf zo’n model op de markt te brengen, maar dan in de vorm van een wat meer betaalbare replica. Wilt u ook een trendy en modern interieur? Ga dan voor de DSW chair!

Waar koop ik een DSW chair?

Nu komt de aap uit de mouw, want deze tot zover met name informatieve tekst over de DSW chair blijkt geschreven te zijn voor het gerenommeerde bedrijf Cavel Design. Gelukkig hoeft u zich niet bedrogen te voelen, want u heeft hiermee gelijk de beste plek gevonden waar u zo’n DSW chair kunt kopen. Ga vandaag nog naar onze webshop en verzeker uzelf van het in huis halen van een tijdloos icoon. En wat is dan de prijs?, hoor ik u denken. Die is gelukkig alleszins redelijk te noemen. Bestelt u ineens een set stoelen, dan krijgt u zelfs mooie kortingen. Hoe werkt het? Puntsgewijs weergegeven zijn de prijzen bij ons als volgt:

  • € 59,00 per stuk voor 6
  • € 65,00 per stuk voor 4
  • € 69,00 per stuk voor 1 (2, of 3)

Het is dus aan u hoeveel u besparen wilt bij de aankoop van een DSW chair. Denkt u erover na nieuwe zitmeubels in uw woonkamer te plaatsen, dan kunt u er misschien gelijk vier kopen. Wilt u in uw eetkamer zes nieuwe stoelen hebben, dan profiteert u ook van een scherp prijsje. Heeft u nou nog vragen over het een of ander, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag uw vragen te beantwoorden en samen met u naar een passende oplossing te kijken. Wilt u dus eindelijk eens van dat oubollige interieur af en wilt u daarbij dat inruilen voor een hip en modern design? Koop dan vandaag nog een DSW chair bij ons. Wij hebben nog nooit een klant zien huilen, omdat iedereen zo tevreden is met de producten die wij leveren. Laat u niet misleiden door onze concurrenten met hun stuntprijzen voor troep, maar koop gewoon bij ons. Plaats nu nog uw bestelling!

Supersnelle levering

U kunt dat gevoel misschien wel: u heeft een nieuwe telefoon gekocht, maar moet een week wachten op de levering. In de hedendaagse 24-uurseconomie is dat gelukkig steeds meer ondenkbaar. Ook wij van Cavel Design vinden dat als u iets bestelt, u het zo gauw mogelijk moet hebben. Daarom garanderen wij een levering van de DSW chair binnen twee dagen. Vindt u dat al snel, dan wordt het nog mooier. Er zijn namelijk meerdere voorbeelden bekend van gevallen waarin de bestelde DSW chair al de dag na het plaatsen van de order binnen was. Bestelt u meerdere exemplaren van deze fraaie stoel, dan geldt natuurlijk hetzelfde. Wij hebben er namelijk standaard zodanig veel op voorraad, dat die ene stoel meer of minder besteld weinig uitmaakt. U kunt zichzelf ook zo’n prachtige DSW chair doen toekomen door naar onze website te gaan. Daar leest u alles over onze stoelen en over onze filosofie daarachter. Wij geloven er namelijk in dat u zo min mogelijk moet betalen voor een kwalitatief zo goed mogelijk product. Dat stralen we ook uit naar u, naar de klant toe. U kunt overigens uw bestelling bij ons gemakkelijk compleet maken door er een mooi zitkussen aan toe te voegen. Werpt u maar eens blik op onze homepage. Ook deze kussens zijn er in allerlei kleuren, die passen bij de kleur van de DSW chair zelf. Door zo’n kussen te gebruiken zit u heerlijk zacht, terwijl u tegelijkertijd de originele stevigheid en flexibiliteit van de DSW chair behoudt. Dit type zitmeubel heeft zich, zo moeten we thans toch concluderen, ontpopt tot een tijdloze klassieker binnen het segment van zitmeubelen. Haal zelf ook zo’n mooi ding in huis door te surfen naar de website van het al genoemde bedrijf. Twijfel niet langer, want daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn