Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wie is de scootmobiel specialist Nederland?

Wil jij een voertuig kopen dat bedoeld is voor minder valide mensen? Dan doe je dat natuurlijk het liefst bij de scootmobiel specialist Nederland! Er zijn verschillende bedrijven die deze vervoersmiddelen aanbieden, maar er zijn maar weinig die er echt in gespecialiseerd zijn en ook een echt groot aanbod hebben. Wil je iets naar wens aan laten passen? Dan is dat vaak al helemaal lastig. Maar niet bij Fast & Furious Scooters, scootmobiel specialist Nederland! Bij hen heb je de keus uit een ruim assortiment en bovendien kunnen zij sommige modellen naar wens aanpassen.

Dé scootmobiel specialist Nederland

Als je dit vervoersmiddel bij een willekeurige zaak aanschaft, dan zijn je verwachtingen misschien niet zo hoog. Maar als een zaak zich scootmobiel specialist Nederland noemt, dan mag je ook wat verwachten! Bij Fast & Furious Scooters kom je zeker niet bedrogen uit. Allereerst bieden zij een zeer ruim assortiment, ze hebben verschillende merken in hun collectie en van ieder merk ook weer verschillende modellen. Je vindt bij hen de volgende merken:

  • BTC
  • Scooty
  • IVA
  • Custom
  • Move
  • Nipponia

Is het nu nodig om zoveel keus te hebben? Ja, het is immers belangrijk dat jij je prettig voelt als je op dit vervoersmiddel rijdt. En dat kan alleen als het aan al jouw wensen voldoet. De scootmobiel specialist Nederland heeft daarom zoveel verschillende merken, omdat ieder merk weer eigen kenmerken heeft. Zo bieden sommige een extra hoge rugleuning aan met zelfs een kopsteun erbij, waar andere alleen een lage rugleuning er op hebben zitten. Ook zit er verschil in de bagageruimte. De meeste hebben een ruimte hiervoor onder de stoel, maar sommige modellen bieden ook nog extra ruimte voor bagage door middel van een mandje of koffer achterop. Kies je bij de scootmobiel specialist Nederland voor het merk Nipponia, dan kan er bovendien veel naar wens aangepast worden, zodat het voertuig echt helemaal bij jou past.

Technische kwalificaties

Hierboven hebben we het over diverse verschillen gehad, maar nog niet over de technische kwalificaties. Ook wat dat betreft zul jij natuurlijk zo jouw eisen hebben en dat vinden ze bij Fast & Furious Scooters, scootmobiel specialist Nederland, helemaal niet vreemd. Zo beschikken sommige van deze voertuigen over trommelremmen, terwijl andere schijfremmen hebben of een combinatie van beide. Een ander verschil zit in de versnellingen. Kies jij een model met of zonder versnellingsknop? Het is maar net wat jij het handigst vindt in de bediening. Een ander technisch punt om op te letten, is de actieradius en de mogelijkheid om de accu wel of niet uit te breiden. Deze scootmobiel specialist Nederland kan jou precies vertellen welk model welke actieradius heeft en welke modellen je uit kunt breiden met een extra lithium pakket om zo de actieradius te vergroten. Ook hebben zij de nodige kennis in huis over de verkeersregels en wetgeving op het gebied van scootmobiels, dit hebben zij overzichtelijk op een rijtje gezet op hun website. Dus wil jij een dergelijk vervoersmiddel aan gaan schaffen en wil je zeker weten dat deze aan jouw wensen voldoet? Ga dan naar Fast & Furious Scooters, dé scootmobiel specialist Nederland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn