Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wij huurden dit bedrijf in voor grondwerk en waterbouw

Onze familie beheert al jaren een groot landgoed en dat moest dit jaar worden opgeknapt. Wij hadden namelijk vorig jaar alle bijgebouwen aangepakt en nu was het tijd om iets aan de tuinen te gaan doen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om de vijver uit te breiden. Dit had al heel lang moeten gebeuren omdat wij in de archieven hadden gevonden dat deze vijver vroeger veel groter had moeten worden. Wij wilden dit plan dus graag gaan uitvoeren en dus zijn wij gaan zoeken naar een bedrijf dat ons kon helpen op het gebied van grondwerk en waterbouw. Wij hebben een groot netwerk en wij hebben daarom bij diverse mensen gevraagd of zij iemand wisten die ons kon helpen met grondwerk en waterbouw. Iedereen die wij vroegen, kwam met de aanbeveling om de mensen van ChrMouwen.nl in te schakelen. Dit bedrijf heeft al heel veel mensen in onze kennissenkring geholpen en dat heeft zij altijd naar volle tevredenheid gedaan. Genoeg reden voor ons dus om deze mensen ook even te bellen om te horen of zij ook voor ons aan de slag konden gaan op het vlak van grondwerk en waterbouw. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons graag wilde helpen. Dat was prettig om te horen en wij hebben onze plannen meteen uitgelegd.

Dit bedrijf leverde heel goed grondwerk en waterbouw

Toen wij eenmaal hadden uitgelegd wat wij op het gebied van grondwerk en waterbouw van dit bedrijf verlangden, kregen wij te horen dat zij graag even bij ons langs wilden komen om de situatie te bekijken. Toen wij lieten zien wat wij graag wilden realiseren met deze specialist op het gebied van grondwerk en waterbouw, kregen wij te horen dat wij het beste een verstevigde vijver konden laten aanleggen. Deze zou namelijk veel langer mee kunnen gaan en bovendien zou dat ook mooier staan. Wij vonden het een heel goed idee en wij zijn toen akkoord gegaan met de plannen die deze vaklieden op het gebied van grondwerk en waterbouw ons voorstelden. De mensen van dit bedrijf konden meteen al voor ons aan de slag gaan en wij zagen dan ook in een mum van tijd een mooie vijver verschijnen. Mocht u ook een bedrijf zoeken dat gespecialiseerd is in grondwerk en waterbouw, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. U zult zien dat u altijd vakwerk geleverd krijgt en dat u daar niet diep voor in de buidel hoeft te tasten.

Het resultaat is prachtig geworden

Een van de dingen die ik zeer gewaardeerd heb aan de samenwerking met de mensen van ChrMouwen, is dat zij weinig instructies nodig hadden en de communicatie altijd via korte lijntjes ging. Kortom:

  • Wij hebben een prachtige vijver gekregen
  • Wij werden voor een heel goede prijs geholpen
  • Wij werden heel snel geholpen

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan raden wij u aan om een keer naar de site van deze firma te gaan kijken. U zult zien dat zij u op heel veel manieren van dienst kunnen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn