Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wij kochten prachtige kunst in deze galerie

Wij kochten prachtige kunst in deze galerieMijn man en ik zijn grote kunstliefhebbers, ieder vrij moment dat wij hebben stappen wij in de auto om op zoek te gaan naar mooie kunst. Wij hebben daardoor al heel veel plaatsen in Nederland bezocht om mooie kunst te bekijken. Het is voor ons daarom ook steeds moeilijker om een goede galerie te vinden waar wij echt vernieuwende en verfrissende kunst kunnen vinden. Wij doen daarom ook altijd ons best om goed op de hoogte te blijven van waar wij nog een galerie kunnen bezoeken die wij niet kennen. Een tijdje geleden waren wij op een bijeenkomst van mensen die van kunst houden en daar hoorde ik iemand vol vuur en passie vertellen over Galeriesmetsers.nl. Ik was meteen een en al aandacht want ik had nog nooit van deze galerie gehoord. Dat bood dus een wereld aan mogelijkheden. Toen ik hoorde dat deze persoon heel mooie dingen had gekocht, ben ik meteen even naar haar toegegaan om haar te vragen waar wij deze galerie konden vinden. Wij kregen te horen dat wij een keer naar Tegelen moesten afreizen om de kunst van deze galerie te bekijken. Dat vonden wij heel leuk om te horen want wij wisten niet dat er een galerie in Tegelen gevestigd was. Wij hebben daarom even gekeken of wij hier op korte termijn een keer konden komen kijken en dat was mogelijk. Wij wilden graag een keer in het weekend langskomen en dat bleek geen enkel probleem te zijn. Wij hebben daarom meteen de eerstvolgende zaterdag de auto gepakt en zijn naar Tegelen gereden. Ik kan u vertellen dat wat wij in deze galerie aantroffen aan kunst, al onze verwachtingen overtrof. Wij hadden niet verwacht dat wij nog zo’n goede ontdekking konden doen in Nederland, maar wij hebben een aantal prachtige aankopen kunnen doen. Wilt u weten wat wij gezien hebben? Kijk dan even op de site van GalerieSmetsers.nl. Hier kunt u ook het adres van deze galerie vinden.

In deze galerie vindt u kunst van zeer getalenteerde kunstenaars

Toen wij eenmaal op de site van Galeriesmetsers hadden gekeken, waren wij meteen van mening dat deze galerie het bezoeken meer dan waard was. Wij keken daarom uit naar ons bezoek aan deze galerie en wij kunnen u vertellen dat wij allesbehalve teleurgesteld werden. Men heeft werkelijk prachtige werken in deze galerie. Wij kregen te horen dat men hier altijd met professionals werkt en dat was ook te zien aan de werken die daar hingen. Wat wij heel erg waardeerden aan deze galerie was dat men ons van heel goede informatie over de werken kon voorzien. Je kon merken dat de mensen die hier werken, heel veel van kunst weten en ook echt een passie hebben voor kunst. Dat is als bezoeker heel fijn om te merken. Wij vonden het daarom ook heel leuk om op ons gemak alle werken te bekijken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij prachtige werken hebben kunnen kopen. Bovendien hebben wij dit voor een heel goede prijs kunnen doen. Genoeg reden dus om binnenkort weer een keer naar deze mooie galerie af te reizen.

Wij raden iedereen aan om hier een keer langs te gaan

Houdt u ook van mooie kunst? Dan moet u zeer zeker een keer komen kijken wat GalerieSmetsers.nl u te bieden heeft. Men biedt hier namelijk prachtige werken aan van kunstenaars die groot gaan worden. Kortom:

  • bekijk de werken van deze vaklieden
  • informeer naar de details over de getoonde werken
  • koop hier kunst die de moeite meer dan waard is

Kijk voor meer informatie even op GalerieSmetsers.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn