Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in de aanvraag van Wbso

Wbso staat voor Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk. Het is een aan te vragen subsidie voor bedrijven die dergelijk werk verrichten. De overheid wil namelijk innovaties en uitvindingen zien zodat Nederland mee kan blijven doen in de race. Het doen van speurwerk kunt u opvatten als het doen van proeven en het maken van ontwerpen. Kortom: het onderzoek naar nieuwe producten. De uiteindelijke ontwikkeling naar een tastbaar product is het innoveren en valt vanzelfsprekend onder het ontwikkelingswerk. Overigens hoeft en product niet tastbaar te zijn in de zin dat het een fysiek object is, ook software en andere digitale producten vallen onder dergelijk ontwikkelingswerk. Denkt u dat uw bedrijf voor de Wbso in aanmerking komt? Dan kunt u onze hulp vast en zeker goed gebruiken. Want wij helpen u bij het maken van de aanvraag. We hebben de adviseurs in dienst die dagelijks voor diverse bedrijven de Wbso aanvragen. Het gaat om een ingewikkelde aanvraag dus het kan geen kwaad om een bedrijf in de arm te hebben die al vele jaren voor andere bedrijven dit werk verricht. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en wilt u graag gestimuleerd worden in de vorm van een Wbso subsidie? Kijk dan eens op onze website en vergeet niet om vervolgens contact met ons op te nemen. U vindt ons op: wbsoburo.nl.

Komt uw bedrijf in aanmerking voor Wbso?

U vraagt zich ongetwijfeld af voor wie de Wbso nu eigenlijk bedoeld is. Een terechte vraag en we hebben een zeer positief antwoord. Want het gaat namelijk niet om de grootte, de ervaring of leeftijd van uw bedrijf. Het is veel belangrijker dat het goed aantoonbaar is dat u zich voor een groot deel bezighoudt met speur- en ontwikkelingswerk. Als starter komt deze subsidie ongetwijfeld als geroepen. Want met dit geld kunt u investeren in uw eigen onderneming en natuurlijk het idee dat u in uw hoofd hebt. Veel kleine ondernemers zoals freelancers en ZZP’ers hebben goede ideeën die ze echter niet kunnen ontwikkelen. Het starten van een bedrijf kost bijvoorbeeld al erg veel geld en daar komen nog veel aspecten bij kijken: van marketing tot het huren van een pand. Dankzij de ondersteuning van de Wbso kunt u zich tevens richten op de ontwikkeling van uw plannen. Maar ook voor MKB’ers, gigantische concerns zoals Philips maar ook voor familiebedrijven is het absoluut aan te raden om in ieder geval de aanvraag in te dienen. En ook al wordt het niet toegekend, niet geschoten is altijd mis!

  • Op onze website kunt u een handige brochure downloaden om alle regelgeving omtrent de Wbso eens rustig door te nemen.
  • Wilt u direct weten of ook uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt? Doe dan de gratis Wbso check op onze website.
  • Hebt u vervolgens nog vragen? Dan kunt u ons telefonisch en per mail aanspreken.

Neem vooral even contact met ons op als u nog vragen hebt

De Wbso aanvraag dient u samen met onze hulp in bij de RVO. Wilt u dit werk geheel uit handen nemen? Dan vullen we de aanvraag voor u in en verloopt de communicatie ook via onze specialist. Pas als de aanvraag is goedgekeurd zijn er kosten aan onze hulp verbonden. En ook nadien bent u nog niet van onze hulp af. Zo blijven we u kosteloos op de hoogte komen als er veranderingen binnen deze wetgeving zijn ingevoerd. En u krijgt een hanige spreadsheet aangeleverd om de gewerkte uren bij te houden. En we laten het u weten als u een nieuwe aanvraag moet indienen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn