Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wilt u een lineaire hypotheek?

adviesnederland - lineaire hypotheekHebt u hulp nodig bij het afsluiten van een hypotheek? Dan kunt u bij adviesnederland.nl om hulp vragen. Wij helpen u bij het kiezen van het type hypotheek dat het beste bij u past. In deze tekst willen we het graag hebben over de lineaire hypotheek. Denkt u dat een lineaire hypotheek het beste bij u past maar wilt u er graag het fijne van weten? Neem dan even contact met ons op en lees de tekst goed door. Een lineaire hypotheek is een type hypotheek dat bestaat uit maandlasten plus de hypotheekrente. Dit is de rente die u betaalt over uw schuld. Des te hoger uw schuld, des te hoger deze aftrekbare hypotheekrente is. Dat betekent dat u in het begin van uw hypotheek enorme lasten hebt maar dat u na een aantal jaren juist een erg laag bedrag betaalt. Het afgesproken maandelijkse bedrag ter aflossing van de hypotheek blijft wel hetzelfde in alle afgesproken jaren waarbinnen u de lineaire hypotheek aflost. Uiteindelijk hebt u hopelijk uw huis afbetaald en bent u van de lineaire hypotheek verlost. Denkt u dat u het kunt opbrengen om een lineaire hypotheek te bekostigen? Het is wel verstandig dat u beiden een vaste baan heeft met een goed inkomen. Het is anders riskant want u kunt behoorlijk in de problemen komen als u uw maandelijkse aflossing niet kunt overmaken. Denk er daarom altijd goed over na en vergeet niet om u te laten informeren over de vele soorten hypotheken die er zijn. Wellicht dat de lineaire hypotheek het beste bij u past. Wij kunnen dit voor u berekenen.

Veel mensen sluiten te snel een lineaire hypotheek af

Voor welke mensen is een lineaire hypotheek de ideale oplossing als ze een huis willen kopen? De volgende drie kenmerken bepalen of een dergelijke hypotheek iets voor u is:

  • U hebt hoge maandlasten in het begin, lage maandlasten aan het eind.
  • U komt in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek.
  • Uw hypotheekschuld is aan het eind van de looptijd volledig afgelost.

Voldoet u hieraan en kunt u dit bedrag opbrengen? Laat het eerst door ons team narekenen. Wij adviseren u op het gebied van de hypotheken en kunnen een goede verstrekker aanwijzen. Dit doen wij objectief want wij worden niet betaald door een bank of andere hypotheekaanbieder. Neemt u vandaag nog contact met ons op als u vragen hebt over de lineaire hypotheek. Geeft u aan wat de waarde van het koophuis is, hoeveel u verdiend en wat uw financiële situatie is. Aan de hand van die gegevens berekenen we of u in aanmerking komt voor een lineaire hypotheek of dat bijvoorbeeld een meegroei hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek meer geschikt zijn.

Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven

Als u er over nadenkt om een huis te kopen dan is het zeer belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau waar u een kosteloos adviesgesprek mee kunt aangaan. Onze experts zijn steevast als eerste op de hoogte van veranderingen omtrent de wetgeving met betrekking tot hypotheekverstrekking. Ook andere veranderingen binnen bepaalde aanbieders kennen wij als eerste en spelen we via diverse sociale media door aan onze cliënten. Het kan daarom zeker geen kwaad om ons te volgen via Facebook, Twitter of YouTube. Het kan zo zijn dat u helaas niet in aanmerking komt voor een hypotheek omdat uw inkomsten niet toereikend zijn. Dan zijn we hier open en eerlijk over. Maar dit komt vrijwel nooit voor. We weten meestal wel een passende hypotheek te vinden die aan uw wensen voldoet. Klim daarom in de pen en stel uw prangende vragen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn