Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wilt u gebruikmaken van vlakzeefdruk?

Bij ons in de stad organiseren wij ieder jaar een wielerronde. Wij hebben namelijk gemerkt dat veel mensen het jammer vinden dat er bij ons alleen maar feesten worden gehouden en dat er weinig te beleven is op sportief gebied. Dat wilden wij daarom graag veranderen en daarom hebben wij het plan gevat om een wielerronde te organiseren. Wij merken dat er ieder jaar meer mensen naar deze dag komen en dat is grotendeels te wijten aan het feit dat wij veel doen aan de marketing rondom deze dag. Dit jaar hebben wij besloten om alle deelnemers een drinkfles uit te reiken omdat dit een heel nuttig cadeau zou zijn en bovendien zouden wij dan goed reclame kunnen maken voor onze wielerronde. Wij moesten toen een flesje laten bedrukken en dat moet je doen aan de hand van vlakzeefdruk. Wij hebben gekeken wie wij in de arm moesten nemen wanneer wij iemand nodig hadden voor vlakzeefdruk en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van vkprint.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een specialist willen inschakelen die hen kan helpen met hun vlakzeefdruk. Ik heb daarom even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Ik heb toen aangegeven dat ik graag van hun techniek op het gebied van vlakzeefdruk gebruik wilde maken en dat ik graag flesjes wilde laten maken. Ik kreeg toen te horen dat dit heel goed mogelijk was en ik heb toen meteen een offerte aangevraagd voor de vlakzeefdruk. Ik kreeg toen te horen dat zij ons voor een heel goede prijs konden helpen. Toen was het alleen nog even de vraag wanneer men de vlakzeefdruk klaar kon hebben, wij hadden namelijk een beetje haast want wij waren iets te laat begonnen met het vinden van een expert op het gebied van vlakzeefdruk. Gelukkig kregen wij te horen dat deze mensen ons heel goed konden helpen. 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in vlakzeefdruk

Wat wij heel prettig vonden om te merken, was dat de mensen van vkprint.nl er alles aan doen om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden. Zij zorgen dat je hoogwaardige vlakzeefdruk kunt laten maken en wij hebben gezien dat zij ook goed met je meedenken over hoe je een zo’n mooi mogelijk resultaat kunt bereiken. Mocht u daarom ook graag iets met vlakzeefdruk willen laten maken, dan kan ik u aan aanraden om een keer naar de site van vkprint.nl te surfen. 

Wij lieten prachtige flessen bedrukken                         

Wij hebben het vlakzeefdruk inmiddels afgerond en wij hebben heel mooie drinkflessen ontvangen. Deze zien er heel goed uit en wij zijn er zeker van dat deze flessen erg gewild zullen zijn. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben heel mooie flessen opgeleverd gekregen 
  • Wij zouden dit bedrijf graag vaker willen inschakelen 

Wilt u ook iets laten bedrukken? Kijk dan ook nog even op de site van vkprint.nl. Daar kunt u zien wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn