Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wilt u graag uw administratie uitbesteden?

Bent u het zat om continu achter te lopen met uw boekhouding? Hebt u een klein of juist een groot bedrijf en lukt het u maar niet om tijd vrij te maken voor uw belangrijke papierwerk? Ga dan uw administratie uitbesteden! Zoekt u maar eens op actium.nl want dit is namelijk een van de vele diensten die we voor u verlenen. Ook al gaat het om iets simpels zoals het bijhouden van de gewerkte uren van uw personeel of iets ingewikkelder zoals het maken of controleren van uw belastingaangifte en begroting, uw administratie uitbesteden is te allen tijde een uitstekend plan en bij ons in goede handen. U wilt immers niet in de problemen komen met de overheid of de Belastingdienst. En u wilt dat uw personeel op tijd krijgt uitbetaald en dat uw bedrijf winstgevend blijft. Dan kunt u de administratie uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf zoals Actium. Het maakt voor ons niets uit waar uw bedrijf is gevestigd want we kunnen vele zaken vanuit ons kantoor in Alphen aan de Rijn regelen. Maar we kunnen ook een ervaren boekhouder naar u toesturen die u van tijd tot tijd bijstaat. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Terwijl u eindelijk de tijd hebt om bezig te gaan met andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Dankzij het administratie uitbesteden gaat er een wereld voor u open want u zit niet langer de hele dag op kantoor. Dus we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het administratie uitbesteden is.

Ga uw administratie uitbesteden aan Actium

U wilt uw administratie uitbesteden, hoe gaat u dan te werk?

  • Neemt u eerst een kijkje op onze website. U vindt er informatie over het administratie uitbesteden en de taken die we van u kunnen overnemen. Het is aan u om hierin een keuze te maken en in hoeverre u bepaalde taken uit handen geeft.
  • U kunt telefonisch, via de mail op persoonlijk uw wensen aan ons doorgeven. Op basis van deze wensen maken we een offerte. Die offerte is geheel vrijblijvend.
  • Gaat u daar akkoord mee? Dan kan het administratie uitbesteden van start gaan.

U leest het, het is uitermate simpel om uw administratie uit te besteden. Natuurlijk betaalt u een vast maandbedrag. Maar u hoeft geen overuren meer te maken en dat geldt tevens voor het personeel dat u nu belast met al dat papierwerk. Hebt u bijvoorbeeld een winkel of horecagelegenheid? Dan kunt u nu als manager eindelijk de vloer weer op. Motiveer uw personeel, voer veranderingen door, ga gesprekken aan met uw klanten en zie hoe uw etablissement floreert.

We helpen u graag met de belastingaangifte

De jaarlijkse belastingaangifte is verplicht voor iedere ondernemer. Aan de hand van de aangifte wordt bepaald of u genoeg belasting hebt betaald. In sommige gevallen krijgt u zelfs geld terug. Dus u begrijpt dat het belangrijk is dat u dit formulier goed invult. U kunt allerlei uitgaven opgeven in de hoop er een gedeelte van terug te krijgen. Wij van Actium willen u hier graag bij helpen. We kunnen u ook helpen als u een starter bent. Dan hebt u waarschijnlijk nog maar weinig kaas gegeten van deze administratie. Uitbesteden lonkt wellicht. Maar we willen het u ook graag leren zodat u een groot gedeelte zelf kunt doen. Zo kunt u speciale boekhoudsoftware downloaden en we kunnen u van administratief advies voorzien. Wilt u graag dat uw personeel zelf hun uren kunnen inzien en verlof kunnen aanvragen? Via onze site kunt u dergelijke software downloaden. Vergeet niet om ook onze sociale media in de gaten te houden! We zien u snel op Facebook en Twitter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn