Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wilt u uw sloopauto verkopen?

Wanneer u schade heeft aan uw auto, dan daalt deze aanzienlijk in waarde. Bij ernstige schade is de auto vaak zelfs niets meer waard en wordt hij total loss verklaard. Dat is vervelend, omdat u er bij de aanschaf van de auto altijd op hoopt dat u toch nog iets terugkrijgt voor uw auto. Als uw auto tot sloopauto is verklaard, dan kunt u echter in de meeste gevallen uw sloopauto verkopen aan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Een sloopauto verkopen is namelijk interessant, omdat de auto weliswaar zijn waarde heeft verloren, maar de onderdelen nog wel goed bruikbaar kunnen zijn. De onderdelen hebben dan ook een bepaalde waarde, waardoor u uw sloopauto kunt verkopen en hij voor u toch nog wat opbrengt. Hoe u uw sloopauto kunt verkopen leest u op www.sloopautoverkopen.com, de website van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Op deze website zult u ontdekken dat u:

  • 24/7 contact kunt opnemen
  • Uw auto wordt opgehaald
  • U een vrijwaringsbewijs ontvangt
  • U direct contact wordt betaald

Dit scheelt u veel moeite om uw sloopauto te verkopen. U hoeft namelijk niet eerst moeite te doen om een koper te vinden en u hoeft niet te onderhandelen over een prijs. Er wordt vakkundig een taxatie uitgevoerd en als u het hiermee eens bent, dan wordt de auto snel en zorgvuldig bij u opgehaald, waar u ook woont in Nederland.

Een sloopauto verkopen is milieubewust

Wanneer u ervoor kiest om aan de Nationale Sloopauto Ophaaldienst uw sloopauto te verkopen, dan bent u milieubewust bezig. Afhankelijk van de staat van uw auto wordt er op een duurzame manier met de sloopauto omgegaan. Kan de auto worden opgeknapt, voor verkoop in het buitenland of voor gebruik op een andere manier, dan krijgt uw auto als het ware een nieuw leven. Dat betekent dat uw sloopauto dus niet enkel een schadeauto hoeft te zijn. U kunt ook een auto hebben die de APK-keuring niet is doorgekomen en waarbij de kosten te hoog zijn om de auto nog in berijdbare staat te krijgen. De Nederlandse wet- en regelgeving rondom de APK is veel strenger dan de eisen die aan auto’s in sommige andere landen mogen rijden. U kunt uw sloopauto daarom verkopen om hem een nieuw leven te bieden in bijvoorbeeld Oost-Europa of in Afrikaanse landen. Is een auto wel ernstig beschadigd en kan hij niet meer gerepareerd worden voor gebruik op de weg, dan bevat uw sloopauto vaak nog wel zeer bruikbare onderdelen. Deze onderdelen worden op milieuvriendelijke manier van uw sloopauto verwijderd, zodat ze hergebruikt kunnen worden in andere auto’s. Het overgebleven materiaal wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze verzameld en afgevoerd om verwerkt te worden. Zo draagt u met de verkoop van uw sloopauto bij aan een beter milieu en maakt de auto geen deel uit van de steeds groter groeiende afvalberg in ons land.

Schakel de Nationale Sloopauto Ophaaldienst in

Al meer dan 50 jaar is de Nationale Sloopauto Ophaaldienst in heel Nederland actief voor het inkomen van sloopauto’s die vervolgens op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt. Dit gebeurt volgens allerlei strenge wetten en regels en daarom heeft deze organisatie de RWD-goedkeuring gekregen om op deze manier te kunnen werken. U kunt ervan uitgaan dat de Nationale Sloopauto Ophaaldienst altijd eerst samen met u kijkt naar de staat van uw auto. Wellicht zijn er mogelijkheden waaraan u zelf nog niet eerder heeft gedacht. Neemt u daarom altijd contact op met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst, zodat u uw auto aan de juiste partij verkoopt en u een passende vergoeding voor uw sloopauto krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn