Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Wist je dat je ook gewoon een ps4 winnen kunt?

Als je altijd al een Playstation wilde hebben, maar niet het geld had om deze mooie spelcomputer in te slaan, dan kun je toch ook gewoon een ps4 winnen? Hoe? Heel simpel! Wij van Gamevideos.nl geven iedere donderdag een ps4 weg en jij kunt een ps4 winnen. Als je even naar onze social media gaat, kun je daar meer over de voorwaarden van deze spannende winactie lezen. Je kunt heel eenvoudig meedoen. Het enige wat wij van je vragen is dat je onze winactie deelt op je social media en onze post liked. Vervolgens vragen wij je om ons te taggen. Als je bij ons een ps4 winnen wilt, moet je ook zorgen dat je ons account volgt. Zoals gezegd trekken wij iedere donderdag een winnaar en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met hem of haar opnemen. Je kunt bij ons een ps4 winnen als je aan al onze voorwaarden voldoet. Vergeet daarom niet om je te abonneren op ons account op Insta omdat je anders niet een ps4 winnen kunt. Het zou heel jammer zijn dat wij je gekozen hebben en dan zien dat je een stap vergeten bent dus wil je bij ons een ps4 winnen, dan moet je even goed kijken waar je precies aan moet voldoen. Wij hebben de stappen helder beschreven op onze accounts op social media en ook hebben wij duidelijke filmpjes gemaakt dus als je deze even bekijkt, zul je zien dat het niet moeilijk is om bij ons een ps4 te winnen.

Je kunt bij ons iedere donderdag een ps4 winnen

Wanneer je deze donderdag niet bij ons een ps4 winnen gaat, hoef je niet bang te zijn dat je kansen verkeken zijn. Het is namelijk zo dat je bij ons het hele jaar een ps4 winnen kunt. Wij geven namelijk iedere donderdag een Playstation weg en je speelt iedere keer weer automatisch mee. Genoeg reden dus om je vandaag nog op ons account te abonneren zodat jij iedere donderdag kans maakt om bij ons een ps4 te winnen. Heel veel mensen gingen je al voor en zij zitten nu lekker te gamen met vrienden en familie. Lijkt jou dit ook wel wat? Kom dan snel kijken hoe je aan deze mooie winactie mee kunt doen. Wij garanderen je dat je je binnen een paar minuten kunt aanmelden. Als wij jou als winnaar uit de bus trekken, dan nodigen wij je uit voor de officiële uitreiking.

Wij zorgen dat jij altijd alles van games te weten krijgt

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat er allemaal aan nieuwe games verschijnt. Vandaar dat wij je in onze videos laten zien wat mooie games zijn en wat je niet mag missen. Kortom:

  • Wij zorgen dat jij altijd mooie gamesvideos kunt zien
  • Wij houden jou op de hoogte van de mooiste spellen
  • Bij ons kun je iedere donderdag een ps4 winnen

Wij hopen dat wij jou snel tot winnaar van onze winactie mogen uitroepen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn