Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zakelijk glasvezel met landelijke dekking

Gakijken - zakelijk glasvezelZakelijk glasvezel is een type verbinding dat erg in opkomst is. Grote spelers uit binnen- en buitenland investeren in ons land in het aanleggen ervan. Probleem is daarbij dat niet elke leverancier op elke plaats ook daadwerkelijk zakelijk glasvezel levert. Dat brengt mee dat sommigen in de kou blijven staan. Wij van DSD vinden dat niet eerlijk. Wij hebben dan ook een ander businessmodel. Wij kopen zakelijk glasvezel in bij andere bedrijven zoals Tele2, KPN en Ziggo. Daarnaast doen we zaken met wat minder bekende leveranciers. Dit model geeft ons de kans op haast elk adres te leveren. Wij laten geen mensen in de kou staan. De combinatie is wat ons zo sterk maakt. Ook u kunt daarmee profiteren van internet van de allerbeste kwaliteit en snelheid. Onze zogeheten wholesaleovereenkomsten leiden ertoe dat u zo’n lage prijs betaalt. Twijfel daarom niet en vraag vandaag een offerte bij ons op. Die ontvangt u doorgaans binnen een werkdag. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen als u wat meer haast heeft. Hoe dan ook is het mogelijk zakelijk glasvezel binnen korte tijd te leveren op uw adres. Vraagt u een offerte op, vermeldt dan wel alle voor ons relevante gegevens. Naast uw contactgegevens zijn dat het aansluitadres, de gewenste snelheid in MB’s en het type dienst waar u naar op zoek bent. Wij doen u dan een passend doch geheel vrijblijvend aanbod. Verzeker uzelf daarop vervolgens van zakelijk glasvezel met de beste verhouding in prijs en kwaliteit door in te gaan op ons aanbod door dat te accepteren. Daarmee sluit u zichzelf aan bij de vele tevreden klanten die we al hebben. Steevast krijgen wij een goede beoordeling na het plaatsen van een bestelling en de daadwerkelijke levering daarvan. U kunt in de voetsporen treden van deze leiders.

Doe de checker voor zakelijk glasvezel

Voor u zakelijk glasvezel neemt, moet u wel zeker weten dat het inderdaad beschikbaar is in uw regio. In de vorige alinea is iets gezegd over landelijke dekking, maar bedacht moet worden dat het nu eenmaal nog niet overal beschikbaar is. Met het aanleggen van de netwerken van zakelijk glasvezel is begonnen voor de grote steden van het land. Langzaamaan zal het hele land eronder vallen, maar thans is dat nog niet het geval. U kunt dus net buiten de boot vallen, maar bedenk dan goed dat het maar zo kan zijn dat u binnen een jaar alsnog aanspraak kan maken op het supersnelle internet. Het is al meermalen voorgekomen dat wij mensen aanvankelijk teleur moesten stellen, maar ze een paar jaar later alsnog ook gebruik konden maken van het zakelijk glasvezel. Indien gewenst houden we uw bedrijf in het achterhoofd voor het geval er op uw locatie later toch een glasvezelnetwerk wordt aangeboden. Stuur ons gerust een e-mail of bel ons even. Wij geven u dan alle details. De kans is natuurlijk ook zeer wel aanwezig, zo niet nog groter, dat wij inderdaad op uw adres leveren. U kunt dan zonder verdere moeilijkheden gelijk profiteren van het bestaande netwerk. De reden dat wij overigens beperkt voorzien in het aanleggen van nieuwe netwerken is gelegen in de hoge kosten ervan. Zouden wij wel dergelijke investeringen doen, dan zouden we op onze beurt de prijs niet zo laag kunnen houden voor u. Dan zouden er weer klanten bij ons weglopen en dat willen we niet hebben. Ons verdienmodel ziet er nu eenmaal wat anders uit: wij kopen in bij diverse grote bedrijven, om vervolgens zelf het zakelijk glasvezel te leveren aan geïnteresseerde zakelijke partijen. Vul het formulier in op onze site, mede dankzij deze tekst uitstekend te vinden, en we komen er gauw op terug. We starten na het invullen ervan met een vrijblijvend onderzoek naar de beschikbaarheid van glasvezel op het door u opgegeven adres. Daarna is het aan u.

De structuur van DSD Business Internet

Misschien heb ik de naam van het bedrijf waar deze tekst voor is geschreven al eens laten vallen, maar ik heb het gevoel dat de structuur van deze firma, die als besproken ook zakelijk glasvezel levert, onderbelicht is. Daarom zal ik er toch nog op deze plaats een paar woorden aan wijden. Het bedrijf bestaat uit zes poten, zes takken van sport:

  • xDSL
  • zakelijk glasvezel
  • antivirussoftware
  • videosurveillance
  • telefonie
  • content management

Het voert buiten het bestek van deze tekst, die immers in eerste instantie over zakelijk glasvezel gaat, om over elk van deze poten van ons bedrijf meer uit te weiden. Wat voor u wel belangrijk is, is dat wij een grote en bekende speler zijn in al deze sectoren. Gaat u over op zakelijk glasvezel, dan wilt u natuurlijk alleen maar zakendoen met betrouwbare partners. Dat geldt in wezen natuurlijk voor alle zaken die u doet. Er zijn ook louche figuren actief in de wereld, maar wij behoren daar zeker niet toe. U kunt uzelf geheel vrijblijvend laten overtuigen door een offerte op te vragen of eens met onze klantenservice te bellen. Wij lichten u dan graag in over een en ander. De bereikbaarheid en betrouwbaarheid van zakelijk glasvezel gaan wat ons betreft hand in hand. Het is dus onzin om te doen alsof dit twee compleet verschillende zaken zijn. Wij realiseren bereikbaarheidspercentages van doorgaans ruim 99 procent. Anders gezegd betekent dat dat het internet geleverd via zakelijk glasvezel het bijna altijd gewoon doet. Mocht het toch anders zijn, dan voorziet onze afdeling support op tijd in een passende oplossing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn