Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zet je leven weer op jouw eigen rails met behulp van een life coach in Utrecht

Leid je het leven dat je zelf voor ogen hebt of zit je in een ‘trein’ waar je door anderen bent opgezet? Vaak leiden mensen een leven en hebben ze doelen waar ze zelf nooit echt goed over hebben nagedacht. Dit is ook niet zo gek, want op het moment dat je wordt geboren, dan ben je direct onderhevig aan talloze externe invloeden. Vervolgens word je ook nog eens constant vooruitgeduwd. Je gaat naar de basisschool, de middelbare school, de hoge school/universiteit en uiteindelijk ga je naar een bepaalde carrière. Wanneer heb je niet de tijd om even stil te staan en naar jezelf te kijken. En als je deze tijd al hebt, heb je dan de vaardigheden en capaciteiten om op een eerlijke manier te gaan reflecteren? Je moet dan ook bereid zijn om vervelende vragen te stellen. Als je een jaar of 30 bent en je hebt het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt wat er in zit, dan is het vooral van belang om te ontdekken wat jij nu precies bedoelt met alles. Blijkbaar wil je meer, maar wil je echt meer of wil je gewoon iets anders? Onvrede met een huidige situatie wordt vaak verdoezeld met een verlangen naar een andere of betere situatie. Maar het is juist zo belangrijk om te ontdekken waarom jouw huidige leven niet voldoet aan je standaard. Dat is meteen weer een nieuwe probleem, want waar komt die standaard vandaan en is het echt jouw standaard? Om je te helpen tijdens deze zoektocht kun je het beste een beroep doen op een life coach in Utrecht. Deze Life coach in Utrecht kan jouw begeleiden tijdens jouw zoektocht naar antwoorden op al deze bovenstaande vragen. Via een life coach in Utrecht kun je bijvoorbeeld ontdekken dat die standaard van jou eigenlijk voor een groot deel gefundeerd is op de levensvisie en waarden van je ouders. Deze heb je min of meer overgenomen omdat je jarenlang door je ouders bent opgevoed met hun ideeën. Deze heb je van jongs af aan al ontvangen en juist waarden en normen die je jongs af aan krijgt aangeleerd, zijn later lastig te bekritiseren. Dat is omdat deze waarden en normen lang de tijd hebben gehad om zich te nestelen en daardoor zijn ze deel gaan uitmaken van jouw kern overtuigingen. Punt is natuurlijk dat het in wezen niet jouw kernwaarden zijn. zodra je dit beseft, dan kun je ze ook makkelijker gaan relativeren en losweken. Een life coach in Utrecht helpt jou om je los te maken van oude patronen, oude waarden en normen en oude overtuigen wanneer deze jou in de weg staan. Door je kader te veranderen kun je immers een standaard opstellen waarmee je je leven weer richting kunt geven.

Kom naar healing-utrecht.nl voor meer informatie over een life coach in Utrecht

Mocht je je leven weer op de rails willen brengen en wil je de touwtjes zelf in handen krijgen, dan kun je het beste een kijkje nemen op de site van healing-utrecht. Deze site behoort bij Anne Claire en zij is onder andere een life coach in Utrecht. Zij kan je helpen om de dingen weer helder te zien en ze doet dit juist door jou het vermogen te geven naar jezelf te kijken. Dat is de kracht van een life coach in Utrecht.

Kom naar healing-utrecht.nl en ontdek je eigen spiritualiteit

Een life coach in Utrecht is een manier om je spiritualiteit te omarmen en dat kun je via healing-utrecht.nl ook bereiken met:

  • Sjamanisme
  • Tarot
  • Symboolstenen
  • Life reading
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn