Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zit uw riool verstopt?

U zucht een keer en u vraagt zich af waarom dit soort dingen altijd gebeuren wanneer het net niet uit komt. U komt erachter wanneer u eigenlijk naar uw werk moet of wanneer u eindelijk eens een momentje voor uzelf heeft. Misschien zit u met uw handen in het haar en vraagt u zich af welke actie u vervolgens moet ondernemen. U heeft totaal geen zin en energie om zelf de verstopping op te sporen, maar u denkt dat dit noodzakelijk is. Met veel tegenzin begint u vervolgens aan deze klus zonder dat u precies weet waar u moet beginnen. Na een tijdje geeft u de moed op en besluit u dat dit project groter is dan u had gedacht. Tegelijkertijd bedenkt u zich dat u niet de juiste apparatuur in huis heeft om de verstopping te verhelpen. Het opsporen van een verstopping is namelijk één ding, het oplossen is een tweede. Het is altijd goed om te weten dat u een dergelijke klus echt niet zelf aan hoeft te maken, hier bestaan namelijk kundige mensen voor die hier hun vakgebied van hebben gemaakt. Heeft u het riool verstopt dan komt dit eigenlijk altijd ongelegen. Wij hoeven u natuurlijk niet te vragen hoe u weet dat uw riool verstopt zit. Meestal weet u dit onmiddellijk aan de hand van de ondraaglijke stank die ineens uw woning vult. U doet er verstandig gaan niet zelf op onderzoek uit te gaan om de verstopping op te lossen. Hier zijn namelijk vakmensen voor die vakkundig en snel een verstopping op kunnen lossen. Woont u in Twente, neemt u dan contact op met onze specialisten van Ontstoppingsbedrijf Twente. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat in het bezit is van meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het ontstoppen van rioleringen. Zit uw riool verstopt, neemt u dan contact op met ons om de volgende redenen:

  • 24 uur service
  • altijd bereikbaar
  • snelle service
  • direct contact met een monteur
  • klantgerichte oplossingen

Dit is slechts een greep uit de vele voordelen die wij bieden. U leest meer voordelen op onze website.

Hoe gaan wij te werk wanneer uw riool verstopt zit

Wanneer uw riool verstopt is, is het goed mogelijk dat dit komt door hardnekkige kalk, vet of zeepresten. Dit zijn namelijk de meest voorkomende oorzaken. Als uw riool verstopt is, kan een van de gevolgen zijn dat er een vreselijke stank ontstaat. Hier is niet één specifieke oorzaak voor. De stankoverlast kan ontstaan door een lekkende verbinding, een scheur in het riool, slechte afdichting of het ontbreken van een stankafsluiter / sifon. In deze gevallen werken wij met een nevelapparaat die uiterst compact is, waardoor het niet nodig is om nog meer eventuele schade te veroorzaken dan er al is ontstaan dankzij de verstopping. Het apparaat wordt bevestigd op een afvoer, doormiddel van een slang, waarna er vervolgens nevelvloeistof geperst wordt in het riool. Dankzij deze techniek kunnen wij achterhalen waar het lekkagepunt precies zit om deze vervolgens te kunnen herstellen. Heeft u het riool verstopt maar geen flauw idee waar de riolering precies loopt? Dit is voor ons ook geen enkel probleem gelukkig. Wij beschikken over alle apparatuur die nodig is om de riolering in kaart te kunnen brengen. Dit doen wij met een radiografische zender. Deze zender wordt geplaatst op een hogedrukmachine waarna vervolgens de riolering doorgespoten wordt. Dankzij deze techniek kunnen wij tot in detail de informatie achterhalen die wij nodig hebben. Zit uw riool verstopt onder uw woning, dan is dit voor ons geen probleem. Sterker nog, wij hebben hier onze specialiteit van gemaakt. De voor u meest vervelende problemen zijn voor ons de mooiste uitdagingen. Heeft u het riool verstopt dan laten wij u graag kennis maken met de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Een verstopt riool ontstoppen is een klus waar vakmanschap voor vereist is. Het vraagt ervaring en kennis van zaken. Onze medewerkers weten hier alles van. Heeft u een riool verstopt, neemt u dan gelijk contact op met Ontstoppingsbedrijf Twente. U vindt ons op het internet via Ontstoppingsbedrijf.nu. Is uw riool verstopt en ontdekt u dit in de nacht? ’s Nachts wakker worden doordat het riool verstopt zit en u een akelige lucht tegemoet komt, is geen pretje. Wacht dan niet pas tot de volgende ochtend met het opnemen van contact. Wij staan namelijk graag 24 uur per dag voor u klaar, dag én nacht. Niet alleen onze mensen zijn in het bezit van alle noodzakelijke kennis, ook qua materialen hebben wij het beste van het beste in ons bezit. Onze auto’s zijn standaard uitgerust met alle materialen die we nodig hebben om kleine reparaties gelijk te kunnen uitvoeren.

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Heeft u het riool verstopt en is een grote reparatie noodzakelijk, dan komen wij gelijk bij u langs om dit probleem uitvoerig te onderzoeken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kunt u daarna besluiten of u verder gebruik wilt maken van onze diensten. Dit is natuurlijk het makkelijkste aan de hand van een kostenoverzicht, want de prijs is natuurlijk ook belangrijk. Heeft u het riool verstopt, belt u dan gelijk met ons. Ons telefoonnummer kunt u vinden op onze website Ontstoppingsbedrijf.nu. Uiteraard kunt u ons ook mailen wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en/of service. Wilt u eerst referenties ontvangen voordat u gebruik maakt van onze diensten dan verstrekken wij u deze uiteraard graag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn