Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zoek je een extra slim fit overhemd?

Zoek je een extra slim fit overhemd?Het is een trend: mooi aangesloten overhemden, die je figuur benadrukken en dus bij de taille wat smaller zijn. Want als je een taille hebt, waarom zou je die dan niet laten zien? Je bovenlichaam komt echt veel mooier uit met een extra slim fit overhemd. Maar die moet je maar net ergens zien te vinden, in jouw smaak en in jouw kleur. En als je er dan eens eentje tegenkomt, moet die er maar net in jouw maat en kleur zijn, en áls je het hemd dan past, valt het uiteindelijk vaak tegen. Want waar veel overhemden slim fit worden genoemd, valt dat in de praktijk nogal eens tegen. Je trekt het overhemd vol verwachting aan, maar als je voor de spiegel staat, merk je dat het hemd toch een stuk minder getailleerd is dan je dacht. Sterker nog: je ziet amper verschil met de normale overhemden! Er zijn mannen die het zoeken zo zat zijn, dat ze normale overhemden dan maar zelf smaller laten maken door hun kleermaker, om er op die manier alsnog een extra slim fit overhemd van te maken! Dat is natuurlijk een enorme omweg. Gelukkig is het vanaf nu ook haalbaar om jouw perfecte extra slim fit overhemd gewoon lekker lui online te bestellen. Dit kun je doen op mooi overhemd.nl!

Jouw extra slim fit overhemd koop je bij mooi overhemd.nl!

Mooi Overhemd.nl is dé website waar je jouw extra slim fit overhemd kunt bestellen. Zo wordt het merk Venti aangeboden, wat echt bekend staat als extra slim fit overhemd, van uitstekende kwaliteit en met een groot assortiment aan dessins en kleuren. Wat typeert het Venti extra slim fit overhemd? Het extra slim fit overhemd van Venti is van 100% katoen en van zeer goede kwaliteit. De overhemden van Venti zijn tevens strijkvrij en verkrijgbaar in verschillende labels zoals:

  • De Venti Regular in alle seizoenskleuren
  • de Venti Exlusive overhemden speciaal voor zakelijk gebruik (mede door een prachtige zijdeglans)
  • en de Limited Editions met verschillende bijzondere kleuren en patronen, die beperkt in oplage zijn.

Ook verkrijgbaar is de body fit variant, die extra getailleerd is en in de schouders meer ruimte hebben, maar in de taille nóg nauwer aansluiten dan de andere Venti-overhemden. Speciaal voor mannen die een getraind bovenlijf hebben en willen dat dat met dit overhemd nog extra benadrukt wordt. Ook extra mouwlengte is mogelijk (mouwlengte 7). Ondanks de goede kwaliteit zijn ze toch heel goed betaalbaar en op voorraad leverbaar.

Meer info?

Zoek jij een extra slim fit overhemd? Ben je het zat dat de meeste overhemden weinig van je taille laten zien en je minder slank laten uitkomen dan je eigenlijk bent? En ben je op zoek naar kwalitatief goede modieuze overhemden, die in vele kleuren en dessins verkrijgbaar zijn? Bestel jouw overhemd dan via mooi-overhemd  en kijk zelf hoe het je bevalt! Velen gingen je voor, waaronder René (38). “Ik breng best wel wat uurtjes in de sportschool door, omdat ik nu eenmaal erg van sport hou. Zonder arrogant te willen zijn, kan ik zeggen dat ik ondertussen toch best een aardig goed figuur heb. En waarom zou ik die verstoppen onder een veel te wijd overhemd? Door te Googelen kwam ik uit bij de website van Mooi Overhemd en kwam ik een hoop kleuren tegen die ik mooi vond. Ik heb enkele bodyfit overhemden besteld en ze zaten als gegoten! Ondertussen heb ik ook al een tweede bestelling geplaatst, want het regende complimenten als ik m’n nieuwe favoriete overhemden droeg! Ondertussen heb ik ook al wat vrienden van de sportschool op de overhemden en website gewezen en ook zij zijn er hartstikke blij mee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn