Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zoekt u een garage nabij Driebergen?

Als u een garage bij Driebergen nodig hebt voor de jaarlijkse algemene periodieke keuring dan hopen we dat u eens op autobedrijfimminkhuizen.nl gaat kijken. Want we zijn een ideaal garagebedrijf in de Utrechtse heuvelrug. Als u een auto hebt dan weet u dat u jaarlijks een keuring moet laten uitvoeren. Soms is er enkel klein onderhoud nodig zoals het verversen van olie en het oppompen van de wielen. Bij groot onderhoud kunnen de kosten flink oplopen. Onze garage bij Driebergen zal in dat geval nooit reparaties uitvoeren zonder met u te overleggen. Want soms kunt u beter schatten wat wel en niet nodig is. Misschien kan er nog een jaartje doorgereden worden zodat u het geld bij elkaar kunt opsparen om het jaar erna wel een grote beurt te laten uitvoeren. Wat u in ieder geval moet onthouden is dat iedereen met een auto weleens problemen heeft. En dan is het wel zo prettig dat u een garage in Driebergen of in de omgeving van deze plaats kent. Onze garage bij Driebergen is gevestigd in Langbroek dus op nog geen tien minuten rijden van zowel Driebergen als Doorn en Wijk bij Duurstede. U kunt de apk-keuring eens door ons laten uitvoeren, dan weet u direct wat u aan deze garage bij Driebergen hebt. Hopelijk bent u erg tevreden met onze klantgerichtheid, het vriendelijke personeel en uiteraard met de service. Om het u nog eenvoudiger te maken kunt u uw kentekennummer op onze website invullen net als uw naam ene-mailadres. Wij sturen u dan een e-mail als het weer tijd is om een afspraak te maken voor de apk.

Onze garage bij Driebergen staat dag en nacht voor u klaar

Als u een ongeluk hebt gehad en uw auto is zwaar beschadigd, dan kunt u de garage bij Driebergen bellen. We kunnen uw auto wegslepen en opknappen mits het natuurlijk niet een wrak is geworden. Wij voeren dan ook naast de algemene periodieke keuring diverse reparaties uit. Het kan gaan om het verwisselen van een lekke band, het kalibreren van het computersysteem of het vervangen van ruitenwissers. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen grote reparaties moeiteloos uitvoeren voor vrijwel elke moderne auto en model. Naast de apk-keuring kunnen we trouwens ook diverse andere checks uitvoeren. Denk aan:

  • Zomer- en winterchecks. We vullen de vloeistoffen bij en plaatsen zomer- of winterbanden onder uw auto. Dan bent u niet langer een gevaar op de weg.
  • Gaat u op vakantie? Dan wilt u er al helemaal zeker van zijn dat er onderweg niets kan gebeuren. Technische mankementen sporen we tijdens de vakantiecheck op en verhelpen we in een handomdraai.
  • En ook zoiets simpels als een bandencheck en het uitlijnen van uw wielen is voor de garage bij Driebergen een peulenschil.

Voor spoedgevallen en keuringen kunt u op ons rekenen

Voor checks en keuringen verzoeken we u om van te voren per mail of telefoon een afspraak te maken. Bij een spoedgeval kunnen we altijd ruimte maken want onze garage Autobedrijf Imminkhuizen bij Driebergen heeft altijd wel een vrije monteur voorhanden. En anders maken we iemand vrij! We beschikken uiteraard over alle keurmerken zodat een topkwaliteit gegarandeerd is. Niet alleen doen wij aan keuringen en reparaties. U kunt namelijk ook een occasion kopen. Wilt u graag uw huidige auto inruilen voor een mooie volledig opgeknapte tweedehandse auto uit onze showroom? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. U krijgt waar voor uw geld en we hopen dat u dat bedrag vervolgens weer bij ons investeert. Volg ons via de sociale media zodat u het laatste aanbod kunt bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn