Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Zoekt u een goed voorbeeld van een overeenkomst van opdracht?

Als zzp’er heb je vaak te maken met klanten die je vage opdrachten geven. Dat kan soms heel vervelend zijn want dan heb je net heel veel werk in je opdracht gestoken en dan krijg je te horen dat de opdracht veranderd wordt en dan heb je dus heel veel werk voor niets gedaan. Er zijn maar weinig bedrijven die je dan ook kunnen compenseren want zij hebben het idee dat zij niets fout hebben gedaan. Om dergelijke misverstanden uit de weg te gaan, werk ik sinds een aantal jaar altijd met een overeenkomst van opdracht. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je met een overeenkomst van opdracht werkt, je heel veel problemen kunt voorkomen. Het is echter wel belangrijk dat je met een goede overeenkomst van opdracht werkt. Ik heb namelijk ooit een overeenkomst van opdracht opgesteld, maar deze was niet volledig en dan kun je net zo goed niet met een overeenkomst van opdracht gaan werken want op deze manier zijn je afspraken niets waard. Toen ik dit eenmaal in de gaten had, heb ik meteen gekeken hoe ik een goede overeenkomst van opdracht kon maken. Ik had toen al snel in de gaten dat ik er veel aan zou hebben wanneer ik een voorbeeld van een overeenkomst van opdracht zou kunnen vinden. Ik heb toen even in mijn omgeving gevraagd wie reeds met een goede overeenkomst van opdracht werkte en toen hoorde ik dat bijna niemand een dergelijke overeenkomst gebruikte. Dat was even een schok want ik had gedacht dat heel veel mensen gebruikmaakten van een dergelijke verklaring. Dat was dus niet het geval. Ik moest dus op zoek naar andere mogelijkheden om een goed voorbeeld te vinden van het contract dat ik graag wilde opstellen. Ik ben toen op het internet gaan kijken en daar viel mij op dat je allerlei contracten kunt vinden, maar deze zijn vaak ook niet compleet. U kunt zich daarom waarschijnlijk voorstellen dat ik heel blij was om de site van rocketlawyer.com te vinden omdat deze site alles heeft wat je je maar kunt wensen wanneer het over contracten gaat. Deze site is namelijk bedoeld voor mensen die officiële documenten moeten opstellen.

Hier vindt u hoe u een overeenkomst van opdracht moet opstellen 

Ik ben op de site van rocketlawyer.com gaan kijken wat ik hier allemaal aan mogelijkheden kon vinden en toen heb ik al heel snel een goede overeenkomst van opdracht weten te vinden. Ik ben blij dat ik deze hier vond want zo kon ik dit document als uitgangspunt aanhouden voor mijn toekomstige opdrachtgevers. Ik kan u daarom deze site ook van harte aanraden als u ook met een overeenkomst van opdracht wilt gaan werken. Ik weet zeker dat u hier interessante opties kunt vinden. 

Deze site heeft heel veel documenten 

Als u nog nooit op rocketlawyer.com gekeken heeft, raad ik u aan om:

  • Even naar deze site te surfen 
  • Te bekijken hoeveel documenten u hier wel niet kunt vinden 
  • De documenten te downloaden die u nodig heeft 

Ik ga deze site zeker vaker raadplegen want deze pagina is bijzonder waardevol.                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn